Відгуки

Дякую Вам за настрій, впевненість і щирість

Ельвіра Валентинівна,

те, що ви робите заслуговує уваги і того, щоб ділитись цим!

Ви реально змінили всі уявлення про клініку, про ставлення та про якість стоматологічного лікування.

Я люблю свої брекети і взагалі жаль що всіх всіх і задніх не видно на фотографіях)

Хочеться не  тільки мати рівні зубки, а взагалі вдосконалюватись) здавалось б, при чому тут брекети, але якось так є.

Дякую Вам за настрій, впевненість і щирість)

Ірина Калічак Серпень 20, 2018

Нарешті, мені пощастило!

Декілька років, я шукала для свого сина гарного ортодонта, і ніяк не могла знайти, але півроку тому, нарешті, мені пощастило і я взнала про дуже кваліфікованого спеціаліста Ельвіру Валентинівну Безвушко, котра підібрала для мого сина найновітнішу модель брекетів, і тепер він із задоволенням, носить їх, щоб його посмішка була ідеальною.

Ці брекети-це щось надзвичайне! В сина, вони не викликають ніякого дискомфорту, він може і надалі вести активний спосіб життя (а для підлітка-це дуже важливо), а також зовсім не змінилось його харчування з появою брекетів.

Ельвіра Валентинівна, я Вам дуже вдячна!

Галина Рудак. Львів Серпень 11, 2018

Лікуємось не перший рік всією сім’єю

Лікуємось не перший рік всією сім’єю. Задоволені. Ортодонтичне лікування брекетами у мене і пластинками у доньки проводить Безвушко Ельвіра Валентинівна. Апарати зручні і ми швидко та легко до них звикли. І за декілька місяців вже є результати. Усе на вищому рівні!

Світлана Бабій Серпень 9, 2018

Надзвичайно задоволений клінікою!

Надзвичайно задоволений клінікою! Привітний персонал, професійне та якісне обслуговування. І надалі користуватимуся послугами Клініки Ельвіри Безвушко.

Влад Братов Серпень 9, 2018

Всією сім’єю користуємось послугами цієї клініки

Не один рік всією сім’єю користуємось послугами цієї клініки, завжди задоволені виконаною роботою. Хороший сервіс, гарне ставлення до клієнтів. Кожен лікар дуже толерантний і акуратний при виконанні роботи,що є дуже важливим особисто для мене. Адекватно оцінюють проблему і не «приписують» лишнього. Однозначно одна з кращих клінік!

Оля Філіпова, Львів Серпень 9, 2018

Були приємно здивовані за професійний підхід

У грудні 2017 року моій доньці було встановлено брекети на верхню та нижню щелепи ( неправильний прикус). Були приємно здивовані за професійний підхід , відданість своій справі та високу якість роботи лікаря Безвушко Ельвіри Валентинівни.Щомісяця були на огляді.Робили вдома вправи призначені лікарем.У клініці завжди затишно та приємна атмосфера.І ось маємо результат.Сьогодні 22.05.2018 року брекети були зняті. Результат чудовий , а донька просто ЩАСЛИВА.Дякуємо щиро за гарну посмішку моєі донечки.Рекомендую!!!

Лілія Барбарук, травень 2018 Травень 23, 2018

Відгук про роботу стоматологічної клініки професора Ельвіри Безвушко

У Вашій клініці працюють самовіддані професіонали

Якщо б мені зараз запропонували лікувати зуби в стоматолога іншої клініки, я б нізащо не погодилася!!! У Вашій клініці працюють самовіддані професіонали.

Я з легкістю і впевненістю сідаю в стоматологічне крісло. Я впевнена в тому, що отримаю якісне лікування на найсучаснішому обладнанні з уважним і привітним ставлення водночас!

Завжди залишаюся задоволена результатом!

Христина Стасів, м. Львів Лютий 13, 2018

Відгук. Олена Попович

Рівні зуби за 3 місяці….?!!!

Це не жарт, якщо ще хтось має сумніви і вважає що це не можливо, то Я цьому живий приклад ?.
Не варто читати відгуки у просторах інтернету про те як це боляче, не зручно ітп.

Все легко, зручно і зовсім нічого не болить. Шкодую тільки за тим що не зробила цього раніше ))).

А ще Я познайомилась з дуже гарною жінкою та мега позитивною людиною Ельвірою Безвушко яка заряджає енергією на цілий день! Дякую!

Олена Попович, м. Львів Лютий 13, 2018

Відгук. Олена

Замислювалася над питанням щодо встановлення брекетів

Впродовж останніх років я часто замислювалася над питанням щодо встановлення брекетів. Все не могла наважитися на цей крок. Це ж на такий термін треба встановлювати якісь сторонні предмети?

А як потім їсти? Як посміхатися? Як доглядати? Дякую Ельвірі Безвушко за проведену роботу, за розуміння та підтримку.

Олена Лютий 13, 2018

Відгук про роботу стоматологічної клініки професора Ельвіри Безвушко

Усім відомо, що ряд лікарів потрібно відвідувати регулярно

Нам усім відомо, що ряд лікарів потрібно відвідувати регулярно, аби не мати проблем зі здоров’ям. І серед цього переліку є стоматолог. Так, я чітко знаю, що принаймі двічі на рік , мала б відвідувати мого улюбленого стоматолога і проводити професійну гігієну зубчиків. Але не все так стається, як гадається.

І так, мені дуже соромно, але востаннє таку процедуру я проходила дужжжже давно (Ельвіро Валентинівно, ми ж не розповімо назагал скільки часу проминуло?! (тихенько сміюсь)). Так-от, нарешті я зібралась, а точніше мені допомогла зібратись, моя зубна фея на цю «чарівну» процедуру. Сказати, що я до неї налаштовувалась як мінімум, як до пологів, то це не сказати нічого.

І от настав цей момент, і вуаля - процедура пройшло практично безболісно, швидко і дуже ніжно. Я навіть отримала задоволення від неї і поверталась додому посміхаючись на всі 32. Дякую красно за чарівну руки п.Уляни і за настроювання п.Ельвірі. Давненько я не отримувала такого результату.

Тому виправляюсь, і ходитиму в уже майже рідну клініку точно без передпологового налаштування і регулярно!

Надія, м. Львів Лютий 13, 2018

Отзывы. Дана Губка

До цього моменту-стоматологічного крісла в ортодонта я йшла роками…

На цьому шляху було багато спеціалістів,порад та перешкод!

До Ельвіри Безвушко я потрапила можна сказати випадково,прочитавши статтю на ФБ і прийшла зовсім з іншою ціллю. Але,сталося чудо! Поговоривши з цією чарівною,приємною жінкою я просто прийняла рішення -брекети ставимо! І це я всього навсього через 3 місяці!

Результат:візуально рівний зубний ряд,зменшились болі у щелепному суглобі та головні болі!

Далі буде... дякую за теплоту та прекрасну атмосферу клініки ,Ельвіра,а також ваш професіоналізм та любов до пацієнтів!

Дана Губка Лютий 13, 2018

default image

Ми пишаємось, що є Вашими клієнтами!

Уважність, вихованість персоналу, чистота, педантичність, виправдано помірні ціни (ціна/якість), професіоналізм, позитивний настрій – це все є тут.

Звернутись в клініку нас змусив поганий стан зубів у нашої старшої доньки Мілени, та позитивні рекомендації.

На даний момент тут вже лікується і наша менша донька.

А результати і враження відображені на прекрасній посмішці Мілени і будуть, без сумніву, в Ані.

Дякуємо!

Родина Яцишин, м. Львів Листопад 21, 2016

Замовити дзвінок

 

×
Записатись на прийом

 

×
Messenger icon
Надіслати повідомлення через Messenger