Відгуки

Задоволена результатом лікування в Ельвіри Валентинівни

Задоволена результатом лікування в Ельвіри Валентинівни

Я дужезадоволена результатом ортодонтичного лікування в Ельвіри Валентинівни. Ходила з брекетами всього рівно 1,5 роки, як і сказали на консультації, навіть не дивлячись на дорослий вік, в якому лікування проходить зазвичай довше. Післяз няття брекетів усмішка є справді ідеальною і можна отримувати задоволення від свого вигляду у дзеркалі!

Інна Сеньковська Львів 19 Жовтня, 2020

Вдячна за можливість мати красиву усмішку

Дуже вдячна за можливість мати здорову і красиву усмішку, не дивлячись на відстань у тисячі кілометрів. Вже за 5 днів після фіксаціібрекетів є помітні зміни і зуби стали рівніші. Це було легко і неочікувано приємно!

Дарія Мазур Німеччина 19 Жовтня, 2020

Велике дякую Ельвірі Валентинівні

Велике дякую Ельвірі Валентинівні за комплексне лікування  моєї доньки! Я щаслива, тому що впевнена, що ми у надійних руках, а це найголовніше для мами! У цій клініці дуже добре налагоджена командна робота між вузькими спеціалістами, все швидко та пунктуально! Гармонійне поєднання професіоналізму та людських якостей дає ідеальний формат співпраці та відносин!

Тетяна Мурадова Львів 19 Жовтня, 2020

Відгук Олена Григор’єва, Киів

Дитина з самого ранку не могла дочекатися візиту у вашу клініку

Моя дитинасьогодні з самого ранку не могла дочекатисявізиту у цюклініку а у крісло стоматолога заліззі словами: «Ну нарешті!!!»

….А через декілька годин, ввечері сказав: «мама, а давай відмотаємо час назад і я зновупіду до тьоті-стоматолога!»

Ви розумієтенаскільки ПРАВИЛЬНО і ДОБРЕ тут все, щодитина просто біжить до стоматолога? Про дорослих і так все хрозуміло))

Олена Григор’єва, Киів 21 Вересня, 2020

Ортодонтичне лікування брекетами пройшло надзвичайно легко і швидко

Ортодонтичне лікування брекетами пройшло надзвичайно легко і швидко. А Ельвіра Валентинівна – це саме та людина, якій можна довірити свою посмішку. Під кінець лікування виявилось, що все навіть набагато краще ніж очікувалось. Все пройшло легко і комфортно, плюс навіть мало хто помічав що я рік носила брекети. Всім раджу лише цю клініку!

Наталія Василенко 21 Вересня, 2020

Щиро дякуємо Ельвірі Валентинівні

Щиро дякуємо Ельвірі Валентинівні за всю увагу, крім стоматологічного лікування, під час візитів. Крім стоматологічних послуг Ви надали і велику психологічну допомогу моїй дитині, що вкрай необхідно і важливо у підлітковому віці. Саша після розмови з вами почувається значно впевненіше

Тетяна Ждан 21 Вересня, 2020

Відгук Івана Боброва

Шикарна клініка і геніальні спеціалісти!

Шикарна клініка і геніальні спеціалісти! Для мене це:
А – Фабрика голлівудських посмішок
Б – "Генеральний спонсор" моєї ??

2 роки тому виникла гостра потреба у реставрації передніх зубів (лікування тягнулося роками). І першою людиною, якій вирішив довірити дану проблему, стала Ельвіра Валентинівна. Сумнівів не було взагалі – 100% відчував, що з Ельвірою та її командою ми досягнемо потрібного результату.

І все вийшло! Усього за 1,5 місяці – відновлена посмішка, поліковані зуби і техніки правильного догляду, які в клініці Ельвіри я почув вперше. Живу в Києві і регулярно приїжджаю на профілактичні огляди та, за потреби – лікування, до Львова. Тепер по усіх "зубних" питаннях – тільки до Ельвіри! Рекомендую.

Іван Бобров, місто Київ 19 Липня, 2019

Пронів Христина

У липні поставила брекети

У липні поставила брекети. Довго зважувалась на такий крок, але воно того варте!!

Моя ситуація була складна-неправильний прикус, проблемний суглоб та постійні головні болі. Уже через 3 місяці - болі зникли. Я просто щаслива!!!

А ще через 4 місяці - майже ідеальний прикус!

Дякую п.Ельвірі за роботу, за професійний підхід, за відповіді на питання навіть онлайн. Я рада, що вибрала саме цю клініку!!!

Пронів Христина 24 Червня, 2019

Stomatologiczna klinika Profesor Elwiry Bezwuszko to miejsce, w którym niemożliwe staje się możliwe!

Stomatologiczna klinika Profesor Elwiry Bezwuszko to miejsce, w którym niemożliwe staje się możliwe!

Mimo skomplikowanej sytuacji wyjściowej i bardzo krótkiego czasu na realizację leczenia ortodontycznego Pani Profesor stanęła na wysokości zadania.

Profesjonalizm oraz kobiece zrozumienie zrealizowały marzenie o pięknym uśmiechu w dniu ślubu.

Izabela Filipczak, Polska 24 Червня, 2019

Юля Опалко

Всім рекомендую і дякую за те, що робите усмішки ідеальними!

Майже рік тому я розпочала своє лікування в даній клініці (поставила брекети,щоб виправити прикус) і дуже задоволена результатом що є на сьогоднішній день. Насамперед хочу подякувати Ельвірі Валентинівні за професійний підхід, високу якість роботи та відданість своїй справі. Це насправді лікар з золотими руками.

У клініці дуже привітний персонал,гарне ставлення до пацієнтів,затишна атмосфера.
Всім рекомендую і дякую за те ,що робите усмішки ідеальними!

Юлія Опалко Львів 21 Лютого, 2019

Колишні проблеми перетворилися в чудову посмішку мого сина

Лікуємось в клініці проф. Ельвіри Безвушко вже 6 років і це єдиний спеціаліст,який не побоявся «взятися» за нашу проблему і дати надію.
На той час куди ми тільки не зверталися - ніякі професори не хотіли починати лікувати мого сина,а тільки дивилися відкритими очима,скликали колег і фотографували…..
А коли звернулися до Ельвіри Валентинівни - вона порадила, потім прооперувала і назначила подальше лікування. І от зараз колишні проблеми перетворилися в чудову посмішку мого сина!
Тому рекомендуємо і дуже вдячні Ельвіри Валентинівні - це лікар з великої літери!

Тетяна Павлюк Івано-Франківськ 21 Лютого, 2019

Висловлюю велику подяку працівникам Стоматологічної клініки

Висловлюю велику подяку працівникам Стоматологічної клініки професора Ельвіри Безвушко за високий рівень комфорту і професійні якості!

Особлива подяка адміністратору Віті Пітилі та лікарю О.С. Стадник.

Віталій Тараненко 21 Лютого, 2019

Замовити дзвінок

 

×
Записатись на прийом

 

×
Messenger icon
Надіслати повідомлення через Messenger