Відгуки

Відгук Бабій Світлани

Дитина з радістю їде у Львів до стоматолога

Дитина з радістю їде у Львів до стоматолога! Це так приємно для кожної мами! Ми лікуємось всією сім’єю і дуже задоволені і якістю лікування, і просто приємним та ввічливим ставленням кожного працівника у цій клініці.

А пластинка для вирівнювання зубів у доньки і мої брекети розвіяли всі «інтернетні» міфи про це лікування!

Бабій Світлана Листопад 22, 2018

Відгук Опалко Юлії

У клініці уважний та людяний підхід до пацієнта

У цій клініці уважний та людяний підхід до пацієнта. Лікар насправді «чує» та враховує всі твої побажання та проблеми. Це приємно, що до тебе не відносяться просто як до «чергового клієнта»!

А ще хочу відзначити надзвичайний професійний рівень проф.Безвушко Е.В. та якість всього проведеного лікування. Адже своє здоровя хочеться довіряти лише справді найкращим фахівцям!

Опалко Юлія Листопад 22, 2018

Дякую за оперативність надання допомоги

Моя помічниця сьогодні прилетіла з відпустки з суцільним набряком лиця і скаржились на зуби. Я привезла її в « Стоматологічну клініку пофесора Ельвіри Безвушко» і хочу подякувати за оперативність надання допомоги вашими працівниками .

Це важливо, що навіть при повністю розписаному щільному графіку роботи нам змогли знайти і приділити час, враховуючи форс-мажорні обставини. Дякую за вашу працю!!!

Ольга Цап Листопад 22, 2018

Дякую Вам за настрій, впевненість і щирість

Ельвіра Валентинівна,

те, що ви робите заслуговує уваги і того, щоб ділитись цим!

Ви реально змінили всі уявлення про клініку, про ставлення та про якість стоматологічного лікування.

Я люблю свої брекети і взагалі жаль що всіх всіх і задніх не видно на фотографіях)

Хочеться не  тільки мати рівні зубки, а взагалі вдосконалюватись) здавалось б, при чому тут брекети, але якось так є.

Дякую Вам за настрій, впевненість і щирість)

Ірина Калічак Серпень 20, 2018

Нарешті, мені пощастило!

Декілька років, я шукала для свого сина гарного ортодонта, і ніяк не могла знайти, але півроку тому, нарешті, мені пощастило і я взнала про дуже кваліфікованого спеціаліста Ельвіру Валентинівну Безвушко, котра підібрала для мого сина найновітнішу модель брекетів, і тепер він із задоволенням, носить їх, щоб його посмішка була ідеальною.

Ці брекети-це щось надзвичайне! В сина, вони не викликають ніякого дискомфорту, він може і надалі вести активний спосіб життя (а для підлітка-це дуже важливо), а також зовсім не змінилось його харчування з появою брекетів.

Ельвіра Валентинівна, я Вам дуже вдячна!

Галина Рудак. Львів Серпень 11, 2018

Лікуємось не перший рік всією сім’єю

Лікуємось не перший рік всією сім’єю. Задоволені. Ортодонтичне лікування брекетами у мене і пластинками у доньки проводить Безвушко Ельвіра Валентинівна. Апарати зручні і ми швидко та легко до них звикли. І за декілька місяців вже є результати. Усе на вищому рівні!

Світлана Бабій Серпень 9, 2018

Надзвичайно задоволений клінікою!

Надзвичайно задоволений клінікою! Привітний персонал, професійне та якісне обслуговування. І надалі користуватимуся послугами Клініки Ельвіри Безвушко.

Влад Братов Серпень 9, 2018

Всією сім’єю користуємось послугами цієї клініки

Не один рік всією сім’єю користуємось послугами цієї клініки, завжди задоволені виконаною роботою. Хороший сервіс, гарне ставлення до клієнтів. Кожен лікар дуже толерантний і акуратний при виконанні роботи,що є дуже важливим особисто для мене. Адекватно оцінюють проблему і не «приписують» лишнього. Однозначно одна з кращих клінік!

Оля Філіпова, Львів Серпень 9, 2018

Були приємно здивовані за професійний підхід

У грудні 2017 року моій доньці було встановлено брекети на верхню та нижню щелепи ( неправильний прикус). Були приємно здивовані за професійний підхід , відданість своій справі та високу якість роботи лікаря Безвушко Ельвіри Валентинівни.Щомісяця були на огляді.Робили вдома вправи призначені лікарем.У клініці завжди затишно та приємна атмосфера.І ось маємо результат.Сьогодні 22.05.2018 року брекети були зняті. Результат чудовий , а донька просто ЩАСЛИВА.Дякуємо щиро за гарну посмішку моєі донечки.Рекомендую!!!

Лілія Барбарук, травень 2018 Травень 23, 2018

Відгук про роботу стоматологічної клініки професора Ельвіри Безвушко

У Вашій клініці працюють самовіддані професіонали

Якщо б мені зараз запропонували лікувати зуби в стоматолога іншої клініки, я б нізащо не погодилася!!! У Вашій клініці працюють самовіддані професіонали.

Я з легкістю і впевненістю сідаю в стоматологічне крісло. Я впевнена в тому, що отримаю якісне лікування на найсучаснішому обладнанні з уважним і привітним ставлення водночас!

Завжди залишаюся задоволена результатом!

Христина Стасів, м. Львів Лютий 13, 2018

Відгук. Олена Попович

Рівні зуби за 3 місяці….?!!!

Це не жарт, якщо ще хтось має сумніви і вважає що це не можливо, то Я цьому живий приклад ?.
Не варто читати відгуки у просторах інтернету про те як це боляче, не зручно ітп.

Все легко, зручно і зовсім нічого не болить. Шкодую тільки за тим що не зробила цього раніше ))).

А ще Я познайомилась з дуже гарною жінкою та мега позитивною людиною Ельвірою Безвушко яка заряджає енергією на цілий день! Дякую!

Олена Попович, м. Львів Лютий 13, 2018

Відгук. Олена

Замислювалася над питанням щодо встановлення брекетів

Впродовж останніх років я часто замислювалася над питанням щодо встановлення брекетів. Все не могла наважитися на цей крок. Це ж на такий термін треба встановлювати якісь сторонні предмети?

А як потім їсти? Як посміхатися? Як доглядати? Дякую Ельвірі Безвушко за проведену роботу, за розуміння та підтримку.

Олена Лютий 13, 2018

Замовити дзвінок

 

×
Записатись на прийом

 

×
Messenger icon
Надіслати повідомлення через Messenger