Львів, вул. Садова, 13

Діагностика зубів у Львові

Контурна пластика ясен

Точна стоматологічна діагностика — це перший крок до здорових зубів та гарної усмішки.

Лікарі «Стоматологічної клініки професора Ельвіри Безвушко» використовують сучасні технології та інноваційні методи для точної оцінки стану вашої ротової порожнини. Правильна діагностика зубів — це перший крок до здорових зубів та досконалої усмішки.

Чому важлива діагностика?

Ротова порожнина – це місце постійного скупчення мікроорганізмів, тому вона потребує ретельного догляду, регулярних оглядів лікаря та діагностики. У ротовій порожнині відбуваються різні патологічні процеси, які, на перший погляд, непомітні і чим довше ви про них не знаєте, тим глибше вони руйнують ваші зуби.

Якщо стоматологічна діагностика у Львові не є у списку ваших пріоритетів і ви звертаєтесь до стоматолога, коли вже щось болить, то ви ризикуєте найголовнішим – здоров’ям та красою вашої усмішки.
Наші стоматологи зберігають та довершують природність і красу ваших зубів, а це можливо лише при точній діагностиці.

Регулярна зубна діагностика є ключовою умовою для запобігання розвитку захворювань, таких як карієс, пародонтит та інші.

Якісний домашній догляд, професійна гігієна і системна діагностика зубів у Львові з – це перший і головний крок до вашої здорової та щасливої усмішки.

Завдяки професійному обстеженню та діагностиці зубів, ви можете:

  • ● виявити проблеми на ранніх стадіях
  • ● отримати рекомендації щодо лікування
  • ● підібрати індивідуальний домашній догляд
  • ● підтримувати загальний стан здоров’я ротової порожнини

Щоб ваші зуби завжди залишались здоровими ми розробили систему лояльності, де планові профілактичні огляди стоматолога є безкоштовними для наших клієнтів. Діагностуйте та лікуйте зуби у нас і ваше стоматологічне здоров’я завжди буде під наглядом кращих фахівців.

Коли потрібна стоматологічна діагностика?

Стоматологічна діагностика є важливою складовою підтримки здоров’я вашої ротової порожнини. Регулярні візити до стоматолога та своєчасна діагностика зубів можуть допомогти уникнути серйозних проблем.

Якщо ви хочете зберегти здоров’я ваших зубів та ясен, то регулярні огляди стоматолога кожні пів року мають бути в пріоритеті.

Ось кілька випадків, коли ви повинні звернутися за стоматологічною діагностикою негайно:

1. Біль у зубах: якщо ви відчуваєте біль або дискомфорт у зубі це може бути ознакою карієсу, запалення нерва або іншого захворювання.

2. Чутливість зубів: зубна чутливість до температури, солодкого або кислого може свідчити про проблеми з емаллю, її тріщини або стертість.

3. Проблеми з яснами: кровоточивість, набряк чи біль у яснах — це симптоми, які потребують уваги стоматолога, адже вони можуть вказувати на запалення ясен гінгівіт або пародонтит.

4. Після травми: якщо ви отримали травму або зламали зуб, негайно зверніться до стоматолога.

5. Регулярні огляди: навіть якщо у вас немає видимих проблем, регулярні профілактичні огляди дозволяють виявити потенційні захворювання на ранній стадії. Запобігти руйнуванню зубів завжди легше та в рази дешевше, ніж лікувати зуби.

Не чекайте, поки проблема стане серйознішою. Завжди краще провести діагностику раніше, ніж виправляти наслідки пізніше. А клієнтам, що довіряють нам свої здорові усмішки, ми даруємо планові діагностичні огляди.

Ми використовуємо сучасні методи стоматологічної діагностики зубів

Під час першого візиту у нашу клініку на діагностику стоматолог аналізує комплексно стан ваших зубів та прикусу і ми рекомендуємо зробити ортопантомограму (панораму) щоб діагностувати «невидимі», на перший погляд, зміни.

Що включає діагностика зубів:

  • ● комплексне обстеження: оцінка стану твердих тканин зубів, ясен та прикусу
  • ● ортопантомограма (ОПТГ) – цифровий рентген щелепи, який детально показує стан кожного зуба та кісткової тканини. ОПТГ дає детальну діагностику та візуалізацію проблемних зон. Наші стоматологи рекомендують робити панорамний рентген зубів раз на 2 роки щоб уникнути прихованих патологічних процесів навіть при відсутності скарг
  • ● консультації: індивідуальна консультація з фахівцем з метою визначення оптимального плану лікування та індивідуального догляду

Ортопантомограма (ОПТГ) – це цифровий рентген щелепи, який дозволяє діагностувати:

  • ● загальний стан зубів та кісткової тканини перед імплантацією, ортодонтичним лікуванням або вінірами чи реставраціями
  • ● стан «мертвих» зубів під коронкою
  • ● якість і надійність пломбування кореневих каналів
  • ● стан кісткової тканини щелеп
  • ● стан скронево-нижньощелепного суглоба
  • ● розміщення зубів мудрості та інших
  • ● запально-інфекційні процеси в корені зуба, що є безсимптомними (періодонтит)

Чому обирають нас?

pro-nas-3-1

Досвідчені спеціалісти: наша команда складається з кваліфікованих стоматологів, які постійно навчаються, розвиваються та підвищують свій експертний рівень.

Сучасне обладнання: ми використовуємо новітні технології для забезпечення найвищого рівня діагностики та лікування.

Індивідуальний підхід: кожен пацієнт отримує персоналізовану увагу та рекомендації, враховуючи його індивідуальні потреби.

Система лояльності: ми проводимо безкоштовні планові діагностичні огляди для клієнтів нашої клініки. Крім того, діє система бонусів на професійну гігієну для наших пацієнтів та членів їх родин.

Авторська методика збереження зубів – мінеральна герметизація емалі, що запатентована професором стоматології та засновницею клініки Ельвірою Валентинівною Безвушко. Дана методика зміцнює емаль та при вчасному застосуванні продовжить життя ваших зубів. Саме під час діагностики можна вчасно вжити профілактичні дії для збереження здоров’я зубів.

Не відкладайте своє здоров’я на потім!
Запишіться на діагностику зубів вже сьогодні і зробіть перший крок до здорової усмішки!

Поділись сторінкою:

Messenger icon
Надіслати повідомлення через Messenger