Відгуки

Відгук про роботу стоматологічної клініки професора Ельвіри Безвушко

У Вашій клініці працюють самовіддані професіонали

Якщо б мені зараз запропонували лікувати зуби в стоматолога іншої клініки, я б нізащо не погодилася!!! У Вашій клініці працюють самовіддані професіонали.

Я з легкістю і впевненістю сідаю в стоматологічне крісло. Я впевнена в тому, що отримаю якісне лікування на найсучаснішому обладнанні з уважним і привітним ставлення водночас!

Завжди залишаюся задоволена результатом!

Христина Стасів, м. Львів Лютий 13, 2018

Відгук. Олена Попович

Рівні зуби за 3 місяці….?!!!

Це не жарт, якщо ще хтось має сумніви і вважає що це не можливо, то Я цьому живий приклад ?.
Не варто читати відгуки у просторах інтернету про те як це боляче, не зручно ітп.

Все легко, зручно і зовсім нічого не болить. Шкодую тільки за тим що не зробила цього раніше ))).

А ще Я познайомилась з дуже гарною жінкою та мега позитивною людиною Ельвірою Безвушко яка заряджає енергією на цілий день! Дякую!

Олена Попович, м. Львів Лютий 13, 2018

Відгук. Олена

Замислювалася над питанням щодо встановлення брекетів

Впродовж останніх років я часто замислювалася над питанням щодо встановлення брекетів. Все не могла наважитися на цей крок. Це ж на такий термін треба встановлювати якісь сторонні предмети?

А як потім їсти? Як посміхатися? Як доглядати? Дякую Ельвірі Безвушко за проведену роботу, за розуміння та підтримку.

Олена Лютий 13, 2018

Відгук про роботу стоматологічної клініки професора Ельвіри Безвушко

Усім відомо, що ряд лікарів потрібно відвідувати регулярно

Нам усім відомо, що ряд лікарів потрібно відвідувати регулярно, аби не мати проблем зі здоров’ям. І серед цього переліку є стоматолог. Так, я чітко знаю, що принаймі двічі на рік , мала б відвідувати мого улюбленого стоматолога і проводити професійну гігієну зубчиків. Але не все так стається, як гадається.

І так, мені дуже соромно, але востаннє таку процедуру я проходила дужжжже давно (Ельвіро Валентинівно, ми ж не розповімо назагал скільки часу проминуло?! (тихенько сміюсь)). Так-от, нарешті я зібралась, а точніше мені допомогла зібратись, моя зубна фея на цю «чарівну» процедуру. Сказати, що я до неї налаштовувалась як мінімум, як до пологів, то це не сказати нічого.

І от настав цей момент, і вуаля - процедура пройшло практично безболісно, швидко і дуже ніжно. Я навіть отримала задоволення від неї і поверталась додому посміхаючись на всі 32. Дякую красно за чарівну руки п.Уляни і за настроювання п.Ельвірі. Давненько я не отримувала такого результату.

Тому виправляюсь, і ходитиму в уже майже рідну клініку точно без передпологового налаштування і регулярно!

Надія, м. Львів Лютий 13, 2018

Отзывы. Дана Губка

До цього моменту-стоматологічного крісла в ортодонта я йшла роками…

На цьому шляху було багато спеціалістів,порад та перешкод!

До Ельвіри Безвушко я потрапила можна сказати випадково,прочитавши статтю на ФБ і прийшла зовсім з іншою ціллю. Але,сталося чудо! Поговоривши з цією чарівною,приємною жінкою я просто прийняла рішення -брекети ставимо! І це я всього навсього через 3 місяці!

Результат:візуально рівний зубний ряд,зменшились болі у щелепному суглобі та головні болі!

Далі буде... дякую за теплоту та прекрасну атмосферу клініки ,Ельвіра,а також ваш професіоналізм та любов до пацієнтів!

Дана Губка Лютий 13, 2018

default image

Ми пишаємось, що є Вашими клієнтами!

Уважність, вихованість персоналу, чистота, педантичність, виправдано помірні ціни (ціна/якість), професіоналізм, позитивний настрій – це все є тут.

Звернутись в клініку нас змусив поганий стан зубів у нашої старшої доньки Мілени, та позитивні рекомендації.

На даний момент тут вже лікується і наша менша донька.

А результати і враження відображені на прекрасній посмішці Мілени і будуть, без сумніву, в Ані.

Дякуємо!

Родина Яцишин, м. Львів Листопад 21, 2016

default image

Велика подяка Ельвірі Валентинівні за професійність, сучасність і відмінний результат посмішок в нашій сім’ї

Особливий підхід до лікування молочних зубів у доньки зробив нас вдячними клієнтами клініки.

Новітні технології, гарні умови та приємні лікарі – це перше, що отримуєш, завітавши сюди.

Родина Семеряк, м. Львів Листопад 21, 2016

default image

Тільки позитивні відгуки від близьких і друзів, та пошуки, справді, професійного лікаря привели мене в цю клініку

В Ельвіри Валентинівни все вдається надзвичайно легко, приємно і гарно! Впевненість, що ти в надійних руках, доброзичливе ставлення з боку працівників і затишна атмосфера, що буває вкрай рідко в стоматологічних кабінетах, а також результат, що повністю виправдав мої очікування і навіть більше – це головні переваги лікування тут.

Раджу всім, адже результатом Ви точно будете задоволені!

Ціцімірська Соломія, студентка, м. Львів Листопад 21, 2016

default image

Професійність і видимий якісний результат – це те, що точно можна отримати в цій клініці

Дружній і усміхнений персонал, завжди підкажуть як бути в тій чи іншій ситуації.

Результат не заставить себе довго чекати, тому що в цій клініці він буде неймовірним!

Маковецькі Олена і Олеся, студентки, м. Львів Листопад 21, 2016

default image

Я дуже задоволена роботою і професіоналізмом лікарів клініки

Якщо Ви хочете мати здорові зуби – то точно не помилитесь, звернувшись за лікуванням в цю клініку.

Дуже задоволені ставленням персоналу, професіоналізмом лікарів, вічливістю, а основне результатом – здоровими зубами.

Чухонкіна Мар'яна Анатоліївна Листопад 21, 2016

default image

Дитині хочеться дати тільки найкраще

В цій клініці лікується багато пацієнтів з нашого міста. І тому, коли стояло питання збереження здоров'я зубів у нашої доньки – поради від лікарів та інших мам були однакові – їхати у Львів до Ельвіри Валентинівни Безвушко.

Хороші спеціалісти, як дитячий лікар так і ортодонт надали справді правильне і якісне лікування.

Дякуємо, також, за хороші і корисні поради по догляду за зубами не тільки дитині, але й дорослим.

Задоволені і лікуванням і результатом як пацієнтка, так і її батьки.

Сім'я Дещаківських, м. Червоноград Листопад 21, 2016